Ingrediënten
VollerKoren | 25% |
Volkorenmeel | 75% |
Koningsgist® | 2,5% |
Water | Ca. 70 % |
Vulling: |
|
Mueslimix |
40% |
Werkwijze
-
1. Kneden
Gedurende 6 minuten in eerste versnelling kneden voor een goede wateropname, vervolgens 8 minuten in tweede versnelling kneden tot een goed ontwikkeld deeg.
-
2. Deegtemperatuur
Ca. 26˚C
-
3. Afwegen
Ca. 450 gram
-
4. Bolrijs
Ca. 40 minuten
-
5. Vormen
Opmaken in de gewenste broodvorm, bij voorkeur vloerbrood.
-
6. Narijs
Ca. 60 minuten op 32 ˚C (80% RV) Na 60 minuten decoreren!
-
7. Decoreren
Decoreren met VollerKoren-logo m.b.v. het speciale VollerKoren-sjabloon. Gebruik hiervoor AB stuifarme bloem of roggebloem
-
8. Bakken
Ca. 35 à 45 minuten op 220 à 230˚C met een beetje stoom