Ingrediënten
Scoop Oliebollenmix | 25% | 2,5 kg |
Koningsgist® | 8% | 0,8 kg |
Tarwebloem | 75% | 7,5 kg |
Flex Vruchten | 18% | 1,8 kg |
Bakkerszout | 1,5% | 0,15 kg |
Water | 62% | 6,2 L |
Zuidvruchten | 110% | 11 kg |
Werkwijze
-
1. Kneden
Meng voor een goede vochtopname de grondstoffen ca. 3 minuten in eerste versnelling. Vervolgens afkneden tot een soepel deeg.
-
2. Vulling
In eerste versnelling in ca. 3 minuten door het deeg mengen
-
3. Deegtemperatuur
Ca. 27˚C
-
4. Afwegen
Ca. 2100 gram voor 30 krentenbollen
-
5. Narijs
Ca. 70 minuten op 32˚C (80% RV)
-
6. Bakken
Ca. 9-10 minuten op 250˚C met een beetje stoom.